Bättre sök – Få ut mer av Merinfo.se med sökskolan

Sökskolan hjälper dig till bättre sök på Merinfo.se.

Merinfo.se har samlat stora mängde information om privatpersoner, företag, telefonnummer och produkter. I sökskolan berättar vi hur du får bästa möjliga resultat på dina sökningar och även vilka sökmöjligheter som finns. Kort och gott, bättre sök.

Som första sida på Merinfo presenteras du som besökare av möjligheten att söka på företag, privatpersoner och produkter. Allt samlat på ett och samma ställe. För att göra mer specifika sökningar rekommenderar vi att du klickar in på respektive flik där du kan enkelt göra mer detaljerade sökningar.

Vad eller vem söker du?

I detta fält anger du vad du letar efter. Namn på person eller företag, telefonnummer, sökord på företag eller bransch, hela eller delar av personnummer eller sökord för en produkt.

Exempel på sökningar: Lars Karlsson, 08-123 456, Lars 19690601, Snickare, Laga bilen, 690101-0101, Handväska

Var någonstans?

Ange vilket geografiskt område du söker i om du inte vill söka i hela Sverige. Gatuadress, ort, postnummer, ort, kommun eller län.

Exempel på sökningar: Göteborg, Storgatan 1, Kungsgatan Malmö, 123 45 (postnummer), Blekinge

Skärmavbild 2013-11-06 kl. 10.19.44

 

Personfliken

För att göra det enkelt för dig som användare att söka mer detaljerat på merinfo.se väljer du med fördel att söka under fliken Personer för att komplettera din sökning. Observera att du ej behöver ange något/några sökord för att göra en sökning utan kan endast använda dig av de valmöjligheter du har att göra sökningen mer specifik. För att lista samtliga kändisar klickar du i rutan ”Är kändis” och klickar sedan på ”Sök på Merinfo.se”.

Letar du efter den kändis?

Vi har markerat tusentals personer som kändisar och dessutom kategoriserat dessa åt dig för att lättare kunna hitta det du söker. Välj i denna rullist vilken typ av kändis du letar efter om du är på jakt efter en särskild kändis. Kanske en fotbollsspelare eller varför inte en trollkarl?

Vilket kön?

Välj om du vill endast ha sökträffar på Män eller Kvinnor.

Civilstatus?

Att ange om pesonen skall vara gift eller ej kan underlätta för dig att hitta rätt person om du har bristfällig information om den du letar efter.

Åldersgrupp: 16 – 120 år

Dra i slidern om du vill precisera din sökning till en viss åldersintervall.

Är kändis

Markera detta alternativ om personerna som listas skall vara kändisar.

Innehar bolagsengagemang

Detta alternativ låter dig lista endast personer som har minst 1 bolagsengagemang.

Äger fastigheter

Med fastighetsägare avser vi villa, radhus eller fritidshus. Markera om du endast vill visa personer med minst 1 fastighetsinnehav.

Innehar telefonnummer

Alla personer har inte ett telefonnummer eller har ett nummer som är markerat som dolt. Vill du visa endast personer som har ett telefonnummer som ej är dolt kryssar du i detta alternativ.

Skärmavbild 2013-11-06 kl. 10.31.09

Företagsfliken

Ett enklare sätt att göra mer detaljerade sökningar på företag. Använd med fördel detta alternativ om du letar efter efter företagsuppgifter.

Omsättning 0 – 100+ miljoner

Dra i slidern för att begränsa din sökning till ett visst område baserat på senast godkända årsredovisningen. Genom att välja 100+ miljoner visas alla företag med en omsättning högre än 100 miljoner kronor. Genom att välja endast 0 visas nystartade bolag som ännu inte redovisat en omsättning samt företag som saknar omsättning.

Anställda 0 – 100+ st

Har du som krav att företagen du söker efter skall ha ett visst antal anställd som minimum eller inom ett visst spann? Välj att smala av din sökning genom att dra i slidern till önskar resultat.

Bolagsform

Välj endast att söka i en viss bolagsform. Kanske letar du efter enbart enskilda firmor eller aktiebolag, detta kan du enkelt styra genom att markera det som är intressant för dig.

Innehar telefonnummer

Letar du efter företag du vill kunna nå per telefon kryssar du i rutan och vi listar endast de företag som har ett telefonnummer registrerat.

Skärmavbild 2013-11-06 kl. 10.50.18