Kategorier
Bra att veta Nyheter Personer

Bilvärdering – Kostnadsfritt på Biluppgifter.se

Bilvärdering har länge varit en efterlängtad möjlighet på Biluppgifter.se.

Nu kan du, lika enkelt som att söka på ett registreringsnummer, få fram en automatisk bilvärdering av fordonen du söker på.

Tycker du att grannen eller chefen kör en fin bil? Nu kan du enkelt göra en bilvärdering för att se värdet på de flesta fordon i Sverige!

Intresset för Biluppgifter.se har varit stort sedan lanseringen i September och idag sker över 500.000 sökningar varje vecka på registreringsnummer. Informationen om fordonen kommer har sitt urspring i Vägtrafikregistret och publiceras på Biluppgifter.se med samma höga kvalitet. Uppdateringar sker varje vecka för att säkerhetsställa bästa tänkbara data.

Bilvärderingen är en fingervisning och är beroende på utrustning, skick, tid på året samt efterfrågan. Tjänsten har varit under utveckling en längre tid och är ett naturligt steg i den vision som finns för tjänsten. Affärsidén är att kunna erbjuda bästa tänkbara information kostnadsfritt för våra användare på ett roligt och enkelt sätt.

Kort om vår partner som tillhandahåller bilvärderingar:

”Vi har sedan 1993 försett den svenska bilhandeln och dess intressenter med oberoende prisverk för personbilar och lätta lastbilar, de så kallade ”gröna och vita listorna”. De värden som presenteras i listorna baseras framför allt på kunskapen och erfarenheten hos våra specialister som med mångårig erfarenhet har utvecklat en fingertoppskänsla om både andrahandsvärden för personbilar och lätta lastbilar. Prisverken kommer ut fyra gånger per år och redovisar både rekommenderade försäljningsprislistor och inköpsprislistor för de flesta i marknaden förekommande bilmodellerna. Att vara oberoende ställer höga krav på integritet och kunnande och det stora antalet prenumeranter på våra prisverk visar att vi är rätt i marknaden.”

En stadigt växande skara av användare bidrar till möjligheterna till vidare utveckling och framöver utlovas fler roliga och nyttiga tjänster.

Prova tjänsten du också genom på Biluppgifter.se!

– En del av Merinfo.se, Christian Nilsson ansvarig utgivare –