Annonsera på Merinfo.se

Merinfo.se är en av Sveriges största sidor på internet och en populär och snabbt växande söktjänst för företag och privatpersoner på internet. När våra besökare letar information om företag, branscher eller produkter visar vi en rad relevanta träffar för att besökaren skall kunna bilda sig en bättre uppfattning om vad de letar efter. Vi ger dig nu möjligheten på ett förmånligt sätt att annonsera på Merinfo.se.

2265050966_7c7dd246bb_o

Annonsering sker efter prestation vilket innebär att vi endast tar betalt för varje annonsvisning vi ger dig som annonsör. Med egna verktyg är det sedan enkelt för dig som kund att utvärdera vad annonseringen på Merinfo.se ger dig i form av besökare och kunder. Vi är helt transparenta gällande våra siffror och rekommenderar alltid våra kunder att själva, genom egna verktyg, ha kontroll på utfallet av annonseringen.

Vår målgrupp är privatpersoner i alla åldrar samt mindre små och medelstora företag och varje vecka sker över 1 miljon sökningar på Merinfo.se. Att annonsera på Merinfo.se ger dig som annonsör en otrolig bredd samtidigt som kvalitén är på topp.

Prova oss redan idag! För att annonsera på Merinfo.se ger vi dig följande format. För dator, surfplatta och mobil.

Se våra annonsvillkor här

[ezcol_1quarter id=”” class=”” style=””]

Typ

Panorama – Dator

Panorama – Dator

Panorama – Dator/tablet

Kloss – Dator/tablet

Kloss – Dator/tablet

Panorama – Mobil

Panorama – Mobil

[/ezcol_1quarter]

[ezcol_1quarter id=”” class=”” style=””]

Storlek

980 x 240 px

980 x 120 px

728 x 90 px

250 x 360 px

300 x 250 px

320 x 240 px

300 x 90 px

[ezcol_1quarter id=”” class=”” style=””]

 Kontakta oss för att komma igång nu!

Merinfo.se