Om oss – Merinfo.se

Merinfo.se är en ständigt växande söktjänst på nätet. Vi anser att information skall vara tillgänglig för alla på ett enkelt sätt via datorn, mobilen och surfplattan.

Informationen vi presenterar är insamlad från diverse källor och samarbetspartners och vi är den mest kompletta söktjänsten på internet gällande privatpersoner och företag och även telefonnummer som kommer direkt från operatörerna själva.

Vi vill gärna att våra användare berättar för oss vad de önskar för information på sidan, väldigt mycket information som är offentlig är svåråtkomlig för många och vår vision är att alla skall ha tillgång till information.

Observera att vi inte har möjlighet att besvara frågor som rör information om privatpersoner eller företag. Det register som är sökbart på Merinfo.se är endast en spegling av myndigheternas register och vi kan därför inte göra ändringar i detta register.

Är du i behov av att rätta eller ta bort uppgifter från Merinfo.se?

Vi vill hjälpa dig förstå hur vi samlar in och hanterar information för att kunna ge dig bästa möjligheterna för att rätta eller ta bort information som publiceras på merinfo.se. Här kan du läsa om hur vi hanterar namn och adressuppgifter för privatpersoner och företag samt fasta telefonnummer och mobilnummer.

Klicka här för att ändra eller ta bort information från Merinfo.se

Click here to edit or remove information from Merinfo.se

Privatpersoner

Alla personuppgifter har sitt ursprung i myndigheternas register. Om en uppgift gällande namn eller adress är felaktig bör rättning först ske hos myndigheterna. Kontakta därefter oss för att se till att vi även får rätt information.

Företag

Samtliga företag i Sverige finns registrerade hos Bolagsverket som också är källan till vår databas. Vi kompletterar med telefonnummer från teleoperatörerna för att kvaliteten skall vara på topp!

Om du anser att ditt företags uppgifter inte är korrekt angivna behöver du vända dig till Bolagsverket på telefon: 0771-670 670. Observera att vi inte har några som helst möjligheter att på något sätt bearbeta vårt register med information.

Nummerupplysning

Merinfo.se är en spegling av tele och mobiloperatörernas register. Vår databas innehåller även information om, av företagen själva, döpta anknytningar. Det betyder att vi visar informationen om underliggande nummer på företag såsom de själva valt att namnge dem.

Sveriges bästa och mest kompletta nummerupplysning? Vi vågar nästan påstå det efter att ha jämfört samtliga alternativ som finns.

Tips! Bokmärk www.merinfo.se från mobilen eller surfplattan så har du alltid med dig en av Sveriges bästa nummerupplysningar på fickan!

Produkter

Vi är kräsna, så kräsna att vi handplockat butikerna och deras produkter som vi visar för dig som besökare. Istället för att gå till stora nätverk med hundratals butiker som säljer samma saker som redan visas överalt har v i ansträngt oss lite extra för att du som besökare skall känna att du får den bästa möjliga tjänsten och hittar de bästa produkterna.

Vi har samlat över 800.000 produkter i vår databas som vi kombinerar med de vanliga sökningarna. Letar du efter produkter tycker vi att du skall själv få välja om du vill handla dessa i butik eller online.

Medlemskap

Att bli medlem på Merinfo.se visar att du uppskattar vår ansträngning att skapa den bästa söktjänsten på internet och hjälper oss att utvecklas. Det är alltid kostnadsfritt att bli och vara medlem och det ger oss möjligheterna att ge dig den bästa upplevelsen.

Vi är stolta över vår tjänst men ännu stoltare över våra medlemmar och vill därför ge dem något extra. Utan våra besökare och våra medlemmar hade vi inte varit vad vi är idag.

Bli medlem, få tillgång till det bästa först!

Framtiden

Hur ser framtiden ut? Vi har ingen aning men de sökningar som görs på sidan gör att vi har en ganska bra idé på vad du som besökare efterfrågar.

Hos oss kan du söka på ALLT. Vi önskar att vi alltid kunnat ge dig den bästa sökträffen men så är inte alltid fallet men vi anstränger oss enormt och alla sökningar som inte ger en bra träff sparas i vår databas och detta är något vi manuellt undersöker hur vi kan göra bättre.

Kontakt

För alla typer av frågor kontakta oss gärna på kundtjanst(at)merinfo.se
Observera att vi ej har möjlighet att ändra uppgifter i vår databas och svarar därför heller ej på frågor kring detta.